Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Καρδίτσα ♥ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο «επίδειξης βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή»


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου το σεμινάριο «επίδειξης βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή» που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας. Την εκπαίδευση παρείχαν οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης Θεοδότου Άννα, Διευθύντρια ΕΣΥ, Χειρουργός  - Εντατικολόγος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Καρδίτσας, Γκιζλής Βασίλης, Γενικός Ιατρός του Κ.Υ. Μουζακίου, Πρόεδρος του Τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Κυρίτση Νικολέττα, Νοσηλεύτρια ΠΕ, Υπεύθυνη του Γραφείου Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας. Το σεμινάριο και την ανοικτή συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Αριστοτέλης Σπάνιας, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου  Καρδίτσας. Ευχαριστούμε το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής ΕΣΕΚΥΖ) και τον Ιατρό καρδιολόγο κ. Παρίση Χαράλαμπο για την ευγενική παραχώρηση του εκπαιδευτικού υλικού. 





           Ο Πρόεδρος                     Ο Γ.Γραμματέας                                 Βάιος Κουτής                           Δημήτρης Ταξιάρχης