Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Ένα νέο Πάρκο Αναψυχής γεννιέται στη Τ.Κ. Μητρόπολης Καρδίτσας ❤


Κατά τη διάρκεια των εργασιών διάνοιξης και καθαρισμού του ποταμού Γαβρά στην Τ.Κ Μητρόπολης που πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες από την Περιφέρεια Καρδίτσας ,τόνοι μπαζών και φερτών υλικών απομακρύνθηκαν από την κοίτη του ποταμού και μεταφέρθηκαν σε κοινοτικό χώρο στη θέση ''ΠΑΛΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ''.. Σειρά τώρα είχε η καθαριότητα και διαμόρφωση του ανωτέρου σημείου!! 
Να τονίσω ότι πρόκειται για μια έκταση 10 στρεμμάτων περίπου δίπλα από τον ποταμό Γαβρά , κατάφυτη από 40 και πλέον πλατάνια ύψους άνω των 10 μέτρων!!! 
Έπειτα από την άμεση ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Νούσιο Κωνσταντίνο στο αίτημα μας για διάθεση μηχανήματος, ερπυστριοφόρα μπουλντόζα της Περιφέρειας διαμόρφωσε την περιοχή αυτή η οποία τώρα μπορεί άμεσα να δοθεί στην διάθεση των κατοίκων της κοινότητας μας, εφόσον ο Δήμος Καρδίτσας ανταποκριθεί στο αίτημα μας και τοποθετήσει στο χώρο παγκάκια. 
Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε έναν ακόμη επίγειο παράδεισο δροσιάς στη Μητρόπολη. Τα πάντα είναι εφικτά εφόσον εκ μέρους μας υπάρχει το μεράκι και η βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νούσιου Κωνσταντίνου και του Δημάρχου κ. Τσιάκου Βασίλη!!!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης Βάιος Κουκουζέλης