Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

♥ Καρδιτσιώτικες συνταγές: Για Μπακαλιάρο σκορδαλιά κοντοσούβλι και αυθεντική παραδοσιακή σκορδαλιά

Επειδή το ψήσιμο δεν είναι εύκολη υπόθεση... 
Μπαίνουμε στην σελίδα “Grill philosophy” στο Youtube και από εκεί βλέπουμε  τον μίστερ γκριλ  της Ελλάδας, τον Καρδιτσιώτη Γιώργο Μαλλιώρα.Πολλά χρόνια πείρας,που μαζί με τον αδελφό του Αντρέα, έχουν αρκετά μυστικά να σου πουν.
Η σελίδα των Αδελφών Δ.Μαλλιώρα "Grill philosophy" στο Youtube είχε μέχρι χθες, πάνω από 20 χιλιάδες συνδρομητές!

Εκεί θα τα βρεις και θα τα δεις όλα...
Από παραδοσιακά φαγητά,ψητά,πληροφορίες για το άναμμα και διαχείριση της φωτιάς στην ψησταριά (bbq) και τον φούρνο ... 180 αφορμές και ιδέες για ψήσιμο και όχι μόνο!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά, με μια διαφορά: ο μπακαλιάρος μαριναρισμένος και ψημένος στη σούβλα! Σουβλιστός μπακαλιάρος, λοιπόν, με σκορδαλιά. Η σκορδαλιά είναι μια παλιά συνταγή του πατέρα μας, όπως την έφτιαχνε στο ουζερί του, στην Καρδίτσα. Μικρές λεπτομέρειες για το σούβλισμα του μπακαλιάρου και το ψήσιμο του σε μικρές σούβλες.
Καλά ψησίματα σε όλους!

Δείτε το βίντεο:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://karditsas.blogspot.com/2018/11/youtube.html
► Εγγραφείτε στο Grill philosophy για νέα βίντεο κάθε εβδομάδα: https://www.youtube.com/channel/UCeQ2... ► Δείτε επίσης στο Grill philosophy: - Σπιτικός γύρος χοιρινός συνταγή: https://youtu.be/QMEF4ojqCZo - Αρωματικό κοντοσούβλι χοιρινό (σούβλα): https://youtu.be/TP1C6nvEDKY - Αρωματικό κοντοσούβλι αρνί (σούβλα): https://youtu.be/GFnT-p2C0cI - Προβατίνα κοντοσούβλι σε γάλα (σουβλάκια): https://youtu.be/goSVU5s1I3s - Κοντοσούβλι χοιρινό με πορτοκάλι (σουβλάκια): https://youtu.be/rqKaIzmVHFQ